Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Sport & fitness

Caramell fitness

A szálloda  épületének földszintjén található fitnesztermünk, mely  kardiogépekkel (futógép, ellipszistréner, kerékpár) és izotónikus gépekkel várja vendégeit. 
 

INDOOR Mozgásprogramok

Fit ball

Fit ball az alakformálás, tartásjavítás, erősítés és nyújtás ideális eszköze. Hatékony megoldást jelent az ülőmunka okozta hát-, és derékfájás ellen. Segítségével harmonikusan fejleszthetőek a kondicionális és koordinációs képességeink, illetve a cellulitis eltüntetésének egyik leghatékonyabb eszköze. A labdán ülve könnyen megvalósítható a gerinc helyes fiziológiai tartása, ezzel javítva a porckorongok anyagcseréjét, hisz a porckorongra ható erők által megvalósul a porckorongok masszírozása, ami fokozza anyagcseréjüket.
A labdával végzett mozgásformák biztonságosak, minden életkorban, bármilyen edzettségi szinten lehetséges a használatuk.

Reggeli ébresztő torna

A reggeli testmozgás hatására napunk jobban indul, energikusabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk, beindítja az anyagcserét, valamint javul a koncentrációnk és jobb döntéseket hozunk a nap során. Készítse fel testét már reggel, csak úgy tombolni fog a tettvágy a nap folyamán!

Alakformáló torna

Az alakformáló edzés kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül bárki számára élvezetes lehet. Minden óra egy alapos bemelegítéssel kezdődik, hogy felkészítsük az izmokat az erőkifejtésre. Ezután következik a fő rész, ami egyszerűen felépített, jól követhető gyakorlatokat tartalmaz az egész testre kiterjedően, a lehető legtöbb izomcsoportot megdolgoztatva, akár fitball, súlyzó vagy gumiszalag segítségével. A levezető részben a megdolgoztatott izmok nyújtása történik, hogy megőrizzék rugalmasságukat és regeneráljuk a testünket.

Stretching

Magába foglalja az egyszerű statikus nyújtási formákon túl a feszítésből, lazításból, nyújtásból álló gyakorlatokat, a statikus nyújtás különféle technikáit, végrehajtási módjait is.
Alapvető célja a test és az ízületek hajlékonyságának megtartása, eredeti hajlékonyságának visszaállítása. A nyújtás a preventív alkalmazáson túl terápiás céllal is használható. Megelőzés esetén az izmokban uralkodó stressz hatás oldásával az adott ízületekre jellemző fiziológiás mozgáshatárok megtartása a cél, míg terápia részeként a csökkent ízületi mozgásterjedelem visszanyerésére alkalmazzuk.

Szalagos erősítő torna

Egy hatékony alakformáló eszközzel, egy speciális gumiszalaggal történik a torna. Eredményesen használható az erő és az állóképesség növelésére, valamint alakformálásra. Az egyik legnagyobb előnye a rugalmasságában rejlik, emiatt sokoldalú és változatos edzésprogramot tesz lehetővé. A súlyzóval szembeni előnye, hogy jobban igénybe veszi az izomzatot, mivel a szalag a mozgásciklus teljes időtartama alatt - a kifeszítése és a visszaengedése során is - ellenállást fejt ki. A különböző erősségű szalagokkal végzett gyakorlatok eredményesen megdolgoztatják a problémás testtájakat - a farizmot, combizmot és a felkar izmait.

Vízi torna

Vízben végzett erősítő és nyújtó gyakorlatok, különös hangsúlyt fektetve a kar és has izmainak megmunká­lására- különböző eszközök segítségével. A víz fel­hajtó erejét kihasználva minden ízületi sérülés, vagy túlerőltetés elkerülhető.

Bowling

C épületünk földszintjén2 pályás bowlinggal és egy csocsóasztallal várjuk a szórakozni vágyókat. Pályafoglalás miatt forduljon bizalommal recepciónkhoz.


OUTDOOR Mozgásprogramok

Futás

A könnyed reggeli futás animátorainkkal vagy egyedül, egész napra gondoskodik a kellemes közérzetről. Az edzés alapos bemelegítéssel kezdődik, és nyújtással zárul a tréning végén. A friss levegőn végzett mozgás segíti a keringést, friss oxigént juttat a sejtekhez, és ezzel a szellemi teljesítőképességet is javítja. Remek alakformáló, emellett támogatja a súlycsökkentő programok hatékonyságát.

Kerékpározás

A kerékpár kölcsönzési lehetőség kitűnő kikapcsolódást nyújt a szabadidejüket aktívan eltölteni vágyó vendégeink számára. Egy kellemes biciklitúrával igazi élmény Bükfürdő és környékének felfedezése. A Gyógyfürdő, a Kneipp park, a felnőtt játszótér vagy akár a közeli halastó is hamar elérhető.
A bérlés miatt forduljon bizalommal recepciónkhoz!

Nordic walking

A finn eredetű nordicwalking jelentése északi gyaloglás. Abban különbözik a hagyományos gyaloglástól, hogy a speciális botok használatával a felső végtagok is aktívan bekapcsolódnak a lendületes gyaloglásba. Ez az edzésforma az összes izom 90%-át igénybe veszi, így alaposan megdolgoztatható az egész test. A testsúly megoszlik az alsó végtagok és a botok között, ezért az ízületek terhelése akár 30%-kal is csökkenthető. A szabad levegőn végzett, csoportos edzés fokozza a test vitalitását, javítja a kondíciót, erősíti az immunrendszert, hatására javul a közérzet és csökken a depresszió, a hangulatingadozás. Csontritkulásban szenvedőknek különösen ajánlott mozgásforma.

Pingpong

Szállodánkban elhelyezett pingpong asztal vendégeink rendelkezésére áll.
Az ütők és labdák kölcsönzése miatt forduljon a recepcióhoz.

Tollaslabda

A szálloda udvarain zavartalanul lehetséges tollaslabdázni.
A bérlés miatt forduljon bizalommal recepciónkhoz!
 

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu