MANDALA ÉTTEREM
A svédasztalos reggeli- és vacsora kinálatunkat sok éves tapasztalat alapján állítjuk össze. Különösen fontosnak tartjuk, hogy az ételeinket a legjobb minőségű egészséges alapanyagokból készítsük. Ha lehetséges, szezonális zöldségekből és gyümölcsökből készítjük ételeinket, amelyeket közvetlenül a helyi termelőktől vásárolunk. A svédasztalos süteményeket, házi készítésű desszerteket és a nyári fagylaltjainkat a szálloda saját kézműves cukrászatában, a Villa Rosatoban készítik.
REGGELI
Hétfő - Péntek: 7:00 - 10:00
Szombat - Vasárnap: 7:00 - 11:00
VACSORA
Vaasárnap - Csütörtök: 18:00 - 21:00
Péntek - Szombat: 18:00 - 22:00
Speciális étrend
Az ételallergiában szenvedők és ételintoleranciával rendelkezők számára szállodánk étkezési kínálatában megtalálhatók a tej-, tojás-, szója- és gluténmentes ételek.
Kérjük jelezze előre kollégáinknak, amennyiben igényt tart a speciális menü összeállítására az info@caramell.hu email címen.