Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Események

GESZTI FESZTI

Az októberi hosszúhétvégén, illetve az ősziszünetben ismét Bükfürdő lesz a legédesebb hely! Idén ősszel is különleges gesztenyekavalkádra kell számítani a fürdővárosban.CARAMELL PREMIUM RESORT-KRISTÁLY TORONY GYERMEKNAP

Minden 14 év alatti gyermek részére a koncerten való részvétel, valamint Kristály Torony Kalandparkunkban a mászás Gyermeknapon (2018.05.27-én, 10.00-18.00-ig) ingyenes!


KRISTÁLY TORONY – EGÉSZSÉGNAP

1 NAP AZ EGÉSZSÉG JEGYÉBEN
Minden sportolni vágyót és egészséges életmód kedvelőt sok szeretettel vár egy
egynapos mozgásfesztivál keretében a Magyarországon egyedülálló Kristály Torony Bükfürdőn!


HUNGARIAN SAUNA ROAD SHOW A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

2018. április 21-22-én különleges szaunafelöntésekkel, látványos szauna show-kal várják a szaunázás szerelmeseit illetve a kezdő/gyakorló szaunamestereket a Szauna világbajnokság díjjazott szaunamesterei.  Életre szóló közösség, barátok és emlékezetes kaland vár a résztvevőkre.


POLYÁK LILLA A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

A pünkösdi hétvégén Polyák Lilla lép fel szállodánkban. 2018. május 19-én, szombaton 21.30-tól kápráztatja el vendégeinket színvonalas műsorával. Az örökzöldektől a legismertebb musical dalokon keresztül, Lilla saját rádiós slágereivel fűszerezi majd az előadást.


ZABSZALMA GYERMEKKONCERT A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

Gyerekmuzsika világzenei alapon. Versikékkel és találós kérdésekkel terelgetik a gyerekek fantáziáját dalról – dalra, bevonva őket a játékba. Az együttes kiemelten fontosnak tartja, hogy igényes, tartalmas és szórakoztató zenét kapjanak a gyerekek, olyan szövegvilággal, ami róluk, nekik szól, s persze mindez legyen ritmusos és élő hangszereken játszott.CARAMELL JÓTÉKONYSÁGI BÁL 2018.

Elegáns helyszínen rendezi meg első jótékonysági bálját a Caramell Premium Resort****superior. A február 3-i mulatság karitatív célja a Kőszegi SOS Gyermekfalu támogatása. A rangos társasági eseményhez méltó miliőben foglalhatnak majd helyet a vendégek.

A kora este kezdődő zenés rendezvény fővédnöke dr. Hende Csaba, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke lesz.
KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu