Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Csapatépítés

OUTDOOR Programok

Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban

Csapatépítő programunk során a résztvevők, 10 – 18 fő, biztonságos, szabadtéri körülmények között olyan élményekhez jutnak, amelyben megélhetik a csoport csapattá szerveződését.

 A tapasztalati tanulás során a szereplők a megoldást nem külső személytől, vagy a trénertől kapják, hanem saját maguk tapasztalatai és próbálkozásaik feldolgozásából jutnak új ismeretekhez magukról és a társaikról, ezáltal formálódik a személyes kapcsolatuk egymás irányába.

A tréningek alacsony és / vagy magas kötélkertben történnek a csapat nemi összetételét, életkorát figyelembe véve.

A gondosan összeállított kérdőív kitöltése után elkészítjük a csoportra szabott tréningjavaslatot.

Nagy létszámú outdoor csapatépítő tréningek

Nagy létszámú közösségek, 80 – 100 fő esetén a tréner és az animátorok forgószínpadszerűen mozgatják a 12-14 fős csoportokat.

 A foglalkoztatás során kialakul a „MI” tudat a csapatban és a közösen átélt élmények meghatározóak lehetnek a szervezet életében, a munkahelyi légkör megváltoztatásában.

Olyan cégeknek és munkaközösségeknek ajánljuk, ahol a kooperálás elengedhetetlen, ahol zárt helyen többen dolgoznak együtt, vagy ahol a kollégák nem találkoznak vagy csak nagyon keveset személyesen egymással.

 A feladatok teljesítése során minden résztvevőnek aktívan ki kell vennie a részét a játékokból, hiszen ezek maradandó közösségi élményt nyújtanak, úgy, mint:

·       empátia fejlesztése

·       érzelmek kifejezése egymás iránt

·       személyes kapcsolatok szorosabbra fűzése

·       feszültség- és szorongásoldás

·       önismeret- és személyiségfejlesztés

·       magabiztosság növelése

·       kreativitásfejlesztés

A balesetmentes, biztonságos sporteszközökkel felszerelt alacsony és magas kötélkertben mindenki próbára teheti a bátorságát, megmutathatja a kreativitását és ügyességét.

A tréningek alacsony és / vagy magas kötélkertben történnek a csapat nemi összetételét, életkorát figyelembe véve.

A gondosan összeállított kérdőív kitöltése után elkészítjük a közösségre szabott tréningjavaslatot.

 

Tavaszi Zápor csomag:

Aszabadság az, ha vágyaink szerint cselekedhetünk.”John Stuart Mill

A 3 szintes, 17 m magas, 3 féle nehézségi fokozatban LEVEGŐ, FÖLD ésTŰZ elnevezésű pályáinkon 90 különböző játékon ügyeskedhetsz, több mint 1 km hosszan.

A Kristály Torony Kalandpályán 3 órás laza, közepesen nehéz, illetve kihívásra serkentő kalandozás és egy közel 200 m-es Flying Fox csúszó pálya vár Téged, kedves kalandra vágyó! Ebben a programban a szórakozásé a főszerep. Találd meg szabadságodat vágyaidnak megfelelően!

A tréning ára csoportra szabva megállapodás alapján.

 

Nyári Zivatar csomag:

„A tapasztalat soha nem csal meg, csak a megítélésed csalhat meg.” Leonardo da Vinci

A 3 szintes, 17 m magas, 3 féle nehézségi fokozatban LEVEGŐ, FÖLD ésTŰZ elnevezésű pályáinkon 90 különböző játékon ügyeskedhetsz, több mint 1 km hosszan.

A Kristály Torony Kalandpályán 3 órás laza, közepesen nehéz, illetve kihívásra serkentő kalandozás és egy közel 200 m-es Flying Fox csúszó pálya mellett vár Téged egy tapasztalati tanulás módszerével vezetett csapatépítés a kristályszerkezetű Alacsony Kötélkertünkben, ahol ellenőrzött akadálypályákon, a talaj közelében szervezheted csoportodat CSAPATTÁ. Kötélkertünkben többek között az alábbi fantázianévvel ellátott játékok állnak rendelkezésre:

Pókháló; Zig – Zag; Alacsonyhíd; Távolodó kötelek; Hintázó kötelek; Szörf; Dimenzió kerék; Lézerháló

A nem versenyszellemben játszott játékok által a csapatban a közösen megoldott feladatok alkalmasak lehetnek konfliktusok megelőzésére, felismerésére és a kezelésére, erősítik az együttműködést a saját megtapasztalások árán.

A tréning ára csoportra szabva megállapodás alapján.

 

Őszi Eső csomag:

 „A tízezer mérföldes utazás is egyetlen lépéssel kezdődik.” Kínai közmondás

A 3 szintes, 17 m magas, 3 féle nehézségi fokozatban LEVEGŐ, FÖLD ésTŰZ elnevezésű pályáinkon 90 különböző játékon ügyeskedhetsz, több mint 1 km hosszan.

A Kristály Torony Kalandpályán 3 órás laza, közepesen nehéz, illetve kihívásra serkentő kalandozás és egy közel 200 m-es Flying Fox csúszó pálya vár Téged, egy kellemes, könnyed, őszi gyalog vagy kerékpáros túrával kiegészítve a csepregi Boldogasszony kápolna melletti tóparthoz. A tópartján energetizáló, sportos csapatjátékokkal színesítjük a túrát.

A túra időtartama kerékpárral, kis pihenőkkel és energetizáló játékokkal megtűzdelve: 2 - 3 óra

A túra időtartama gyalog, kis pihenőkkel és energetizáló játékokkal megtűzdelve: 3 - 4 óra

A tréning ára csoportra szabva megállapodás alapján.

Téli Zúzmara csomag:

 „Az erő nem a fizikai képességekből fakad. A legyőzhetetlen akarat a forrása.” Mahatma Gandhi

A 3 szintes, 17 m magas, 3 féle nehézségi fokozatban LEVEGŐ, FÖLD ésTŰZ elnevezésű pályáinkon 90 különböző játékon ügyeskedhetsz, több mint 1 km hosszan.

A Kristály Torony Kalandpályán 3 órás laza, közepesen nehéz, illetve kihívásra serkentő kalandozás és egy közel 200 m-es Flying Fox csúszó pálya mellett vár Téged egy tapasztalati tanulás módszerével vezetett csapatépítés a Magas Kötélkertünkben, ahol ellenőrzött akadálypályákon, akár 10- 14 méter magasban teheted próbára bátorságodat. Magas kötélkertünkben többek között az alábbi fantázianévvel ellátott játékok állnak rendelkezésre:  

Jákob lajtorjája; Magas híd, Bátorság ugrás; Burma híd; Óriás hinta

A páros együttműködés és egyéni próbák mellett a csapat összetartást is erősítő, nem versenyszellemben játszott, kihívásra ösztönző játékok, saját tapasztalás és egymás segítése árán nyerik el céljukat.

A tréning ára csoportra szabva megállapodás alapján.

 

Bükfürdői aktív percek

Az üdülőövezet, valamint a közeli település utcáin zajló próbatételek garantált kikapcsolódást nyújtanak a szakmai megbeszélés után. A szellemet és testet egyaránt próbára tevő feladatok között akadnak olyanok is, melyeket csak a helyi lakók bevonásával oldhatnak meg a játékosok.

 • Létszám: 20-100 fő
 • Javasolt időkeret: 2,5 – 4 óra
Óriás játékpálya – akadályverseny egy tó körül

A helyszín egy közeli horgásztó dimbes-dombos partja, ahova autóbusszal/kisvasúttal/kerékpárral érkeznek a játékosok. 6 állomásból álló kalandos tereppálya teszi próbára a csapatok felkészültségét, garantálja a szórakozást és jókedvet, és igényli a csapatmunkát. A fáradt testet a játék végén forró/hűsítő itallal és édes/sós falatokkal jutalmazzuk!

 • Létszám: 20-50 fő
 • Javasolt időkeret: 2-3 óra
Bátorságpróba

Sötétben sokkal jobban kiéleződnek érzékszerveink, melyekre e különös kaland során igen nagy szükség lesz. A szálloda közvetlen környezetében, éjszaka a csillagok fényénél zajló több állomásos próbatételek próbára teszik ügyességünk mellett tájékozódási képességünket is. Csapatmunkára, bátorságra és jó tájékozódási képességre lesz szükség e különleges kaland során!

 • Létszám: 25-70 fő
 • Javasolt időkeret: 1,5 – 2 óra
„Egy kis mozgás mindenkinek kell!”

Bük és az Alpokalja leggyönyörűbb tájai és a tiszta vidéki levegő indokolja, hogy a pihenés/munka mellett egy kis frissítő mozgásra is szánjuk időt. Vezetett gyalogtúrák, nordic walking, kerékpártúra, golf, geocaching, folyami evezés (kenu, sárkányhajó, rafting), erdei kötélpálya, off-road kaland, latin ritmusok, salsa és egyéb táncoktatás - minden, ami mozgás, életkorhoz, kondícióhoz igazított programok.

A természetben zajló tevékenységek különböző feladatokkal, tudás-és ügyességi próbákkal, gasztro-programokkal kiegészíthetők.

 • Létszám: 10 - 50 fő
 • Javasolt időkeret: 2 - 5 óra
Bogrács-gulyás főzőverseny

A tradicionális magyar gulyásleves elkészítése bográcsban, szabad tűzön, adott alapanyagokból csapatverseny formájában.

 • Létszám: 10 - 60 fő
 • Javasolt időkeret: 2 - 3 óra

 INDOOR Programok

Szombat esti disco-láz, karaoke

Profi táncosok segítségével megelevenednek az elmúlt évtizedek legismertebb musical és könnyűzenei dallamai. A zene ritmusa és az egyszerű koreográfia táncra csábítja az egész társaságot. Amikor a hangulat a tetőfokára hág, kézről-kézre jár a mikrofon és színpadra léphet minden Michael Jackson és Madonna imitátor (karaoke). Levezetésként örökzöld slágerekre rophatja hajnalig a csapat (disco).

 • Létszám: 30 - 170 fő
 • Javasolt időkeret: 4 - 5 óra
Játékest (kvíz)

A Megrendelővel egyeztetett téma vagy alkalom köré csoportosított, szórakoztató logikai és ügyességi feladatok sora garantálja a munkával töltött fárasztó nap utáni könnyed kikapcsolódást.

 • Létszám: 25 - 70 fő
 • Javasolt időkeret: 2 - 3 óra
Kaszinó-est

Fortuna kegyeltjei szerencsét próbálhatnak a black jack-, rulett- és póker asztaloknál, pezsgő-, / szivar-, whisky-kóstolóval egybekötve, hangulathoz illő zenével (jazz, swing, blues.)

 • Létszám: 80-100 fő
 • Javasolt időkeret: 1,5 – 2,5 óra
Caramellizált élvezetek – a csokoládé és nemes nedűk keringője

Selymes és lágy, édes és keserű, fűszeres és gyümölcsös ízek, aromák találkozása, egy különleges hangulatú gourmet-est, az ízlelőbimbók kényeztetésével:

 • ismerkedés és minőségi nedűkkel (kávé, whiskey, bor, pálinka) és az igazi csokoládéval.
 • Árajánlatot pontos lekérés alapján tudunk készíteni. Várjuk ajánlatkéréseiket, megkeresésüket!

Kérje egyedi ajánlatunkat!

KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

 • Vezetéknév
 • Keresztnév
 • E-mail
 • Üzenet

kontakt • karrier • adatvédelmi szabályzat • oldaltérkép • elhelyezkedés • házirend • szabályzatok • Social media • Caramell Team
CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu