Foglalás





Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Gasztronómia

Gasztronómia

A Caramell étterem és kávézó a kikapcsolódás és a kulináris élvezetek helyszínei. Étlapunkon a magyar konyha specialitásain kívül a különféle nemzetek ételkülönlegességei is megtalálhatók. Éttermünk kapuja nyitva áll mindenki előtt, jöjjön el és kóstolja meg ételkülönlegességeket!

Bármixereink naponta várják Önt Buddha bárunkban finom koktéljainkkal, kávékülönlegességeinkkel. Nyitva tartás: 10.00-22.00

Édesszájú vendégeink pedig a Villa Rosatoban kóstolhatnak finomabbnál finomabb cukrászatunk által készített süteményeket.
Villa Rosato... egy szelet mosoly!
http://www.villarosato.hu



Recept ötletek

Tavaszköszöntő receptek, Simon Lászlótól, a Hotel Caramell könyhafőnökétől.

Epres-almás ruccola saláta

Hozzávalók (4 személyre):

  • 0,1 kg ruccola
  • 5 db retek
  • 5 dkg cheddar sajt
  • 0,1 kg eper

Elkészítés:

A megtisztított retket szeletekre, az almát csíkokra daraboljuk, az epret méretétől függően 4-6 cikkre vágjuk fel. Az alapanyagokat a ruccolához keverjük és reszelt sajttal megszórva tálaljuk. Ízlés szerint ecettel bolondítjuk.

 

Mentás zöldborsókrémleves

Hozzávalók (4 személyre):

  • 50 dkg friss zöldborsó
  • 1 evőkanál kukorica keményítő
  • 0,3 l tejszín
  • 6-8 mentalevél
  • 5 dkg vaj
  • só, bors

Elkészítés:

A zöldborsót vajon megpároljuk, majd vízzel felöntjük és puhára főzzük. Botmixer segítségével pürésítjük és szűrőbe helyezett mentaleveleken átszűrjük. Kukorica keményítővel sűrítjük, tejszínnel dúsítjuk. A kiforralást követően vékony mentaleveleket teszünk a leves tetjére a tálalásig, hogy az illó anyagok kioldodjanak.

 

Báránybordák medvehagymás burgonyával

Hozzávalók (4 személyre):

  • 0,6 kg bárányborda
  • 1 kg apró burgonya
  • 1 csokor medvehagyma
  • olaj, vaj
  • só, bors
  • rozmaring, zsálya

Elkészítés:

A báránybordákat sózzuk, borsozzuk és frissen vágott rozmaringgal és zsályával bedörzsöljük, olajjal megkenve egy órán át pihentetjük. Sütéskor kiálló csont részt fóliába tekerjük. A burgonyát megtisztítjuk, félbevágjuk és sós vízben puhára főzzük. Vajon átfuttatott apróra vágott medvehagymával összeforraljuk.





KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

kontaktkarrier • adatvédelmi szabályzat • házirend • szabályzatok
CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu