Foglalás

Foglalás telefonon
(00 36) 94 558-030

Események

ŐSZI SZÜNET PROGRAMJAI

Az őszi szüntet minden napján érdekes gyermek, kultúrális és sport programokkal szórakoztatjuk Önt és szeretteit.
Szállodánk különleges lehetőséget kínál október 26. és november 4. között. Elrepítjük Önöket különböző nemzetek varázslatos országaiba, melynek alkalmával az országok ínyenc konyhájukkal ismerkedhetnek meg. 
Hangolódjon rá, élvezze exkluzív szolgáltatásainkat, szaunaprogramjainkat, masszázs és testkezeléseinket valamint az esti hangulatos dallamokat.


MÁRTON NAPI CARAMELL GOURMET BORVACSORA

A Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatunk második, Márton napi eseménye 2018. november 10-én kerül megrendezésre Cardamom éttermünkben. A Caramell Premium Resort a’la carte étterme méltó színtere a bor és a gasztronómia csúcstalálkozójának. Tökéletes választás, ha elegáns üzleti vagy akár privát családi vacsorára vágynak.


CARAMELL ESKÜVŐ KIÁLLÍTÁS 2018.

2018. november 18. (vasárnap) 9. alkalommal kerül megrendezésre Esküvő kiállításunk.
Mindannyian tudjuk, milyen nagy felelősséggel jár a jegyespárok legszebb napját felejthetetlenné tenni, akik a legjobb szolgáltatókra bízzák a fontos esemény szervezését. Hogy megkönnyítsük mindenki munkáját, 9. alkalommal szervezzük meg Bükfürdőn a Caramell Premium Resort****superior Esküvőkiállítását, a szálloda gyönyörű, 500 fő befogadóképességű Santal báltermében!


KARÁCSONYI PROGRAMOK

Karácsonyi programok (érvényes: 2018.12.24-29.)   


SZILVESZTERI PROGRAMOK

Búcsúztassa velünk az Óévet, különleges programokkal, ünnepi fogásokkal kényeztetjük Önt és szeretteit az v utolsó napjain.


GESZTI FESZTI

Az októberi hosszúhétvégén, illetve az ősziszünetben ismét Bükfürdő lesz a legédesebb hely! Idén ősszel is különleges gesztenyekavalkádra kell számítani a fürdővárosban.CARAMELL BORVACSORA

Caramell Premium Resort borvacsora rendezvénysorozatunk első eseménye 2018. szeptember 29-én kerül megrendezésre Cardamom éttermünkben.

A Caramell Premium Resort a’la carte étterme méltó színtere a bor és a gasztronómia csúcstalálkozójának. Tökéletes választás, ha elegáns üzleti vagy akár privát családi vacsorára vágynak.


OKTÓBER 23. ÜNNEPI PROGRAMOK

Legyen ez a hétvége a szabadságé, a közös élményeké, a pihenésé és az együtt töltött csodálatos pillanatoké.
Szórakoztató és zenés esti programjaink tovább emelik az ünnep fényét!


CARAMELL PREMIUM RESORT-KRISTÁLY TORONY GYERMEKNAP

Minden 14 év alatti gyermek részére a koncerten való részvétel, valamint Kristály Torony Kalandparkunkban a mászás Gyermeknapon (2018.05.27-én, 10.00-18.00-ig) ingyenes!


KRISTÁLY TORONY – EGÉSZSÉGNAP

1 NAP AZ EGÉSZSÉG JEGYÉBEN
Minden sportolni vágyót és egészséges életmód kedvelőt sok szeretettel vár egy
egynapos mozgásfesztivál keretében a Magyarországon egyedülálló Kristály Torony Bükfürdőn!


HUNGARIAN SAUNA ROAD SHOW A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

2018. április 21-22-én különleges szaunafelöntésekkel, látványos szauna show-kal várják a szaunázás szerelmeseit illetve a kezdő/gyakorló szaunamestereket a Szauna világbajnokság díjjazott szaunamesterei.  Életre szóló közösség, barátok és emlékezetes kaland vár a résztvevőkre.


POLYÁK LILLA A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

A pünkösdi hétvégén Polyák Lilla lép fel szállodánkban. 2018. május 19-én, szombaton 21.30-tól kápráztatja el vendégeinket színvonalas műsorával. Az örökzöldektől a legismertebb musical dalokon keresztül, Lilla saját rádiós slágereivel fűszerezi majd az előadást.


ZABSZALMA GYERMEKKONCERT A CARAMELL PREMIUM RESORTBAN

Gyerekmuzsika világzenei alapon. Versikékkel és találós kérdésekkel terelgetik a gyerekek fantáziáját dalról – dalra, bevonva őket a játékba. Az együttes kiemelten fontosnak tartja, hogy igényes, tartalmas és szórakoztató zenét kapjanak a gyerekek, olyan szövegvilággal, ami róluk, nekik szól, s persze mindez legyen ritmusos és élő hangszereken játszott.CARAMELL JÓTÉKONYSÁGI BÁL 2018.

Elegáns helyszínen rendezi meg első jótékonysági bálját a Caramell Premium Resort****superior. A február 3-i mulatság karitatív célja a Kőszegi SOS Gyermekfalu támogatása. A rangos társasági eseményhez méltó miliőben foglalhatnak majd helyet a vendégek.

A kora este kezdődő zenés rendezvény fővédnöke dr. Hende Csaba, országgyűlési képviselő, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke lesz.
KIEMELT ajánlatok


További ajánlataink

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail
  • Üzenet

CARAMELL PREMIUM RESORT **** superior
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18. • Tel.: (00 36) 94 558-030 • (00 36) 30 616 8321 • Fax: (00 36) 94 558-031 • info@caramell.hu • www.caramell.hu